Nyheter

Ny driftsplan for Aurskog-Høland fiskeadministrasjon er ferdig - planen gjelder for perioden 2009-2018

Planen er et nyttig dokument som viser de oppgavene som skal utføres i perioden. Omhandler bl.a. kalking, fiskeutsettinger og andre kultiveringstiltak.

Vi er med i prosjektet "Her napper det".

Fisketurisme en gryende næring med positive resultater.
Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold er norsk prosjektleder i Interregprosjektet "Her napper det". 2006 var det første året vi leverte "turistprodukter for salg. Dette ble et positivt år der de første fisketurister har vært i Haldenvassdraget.

AHFA representerer A-H kommune i prosjektet. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

2006 var første året med utleie av fisketurisme. 7 enheter leide ut ca.45 uker til en ukespris betalt utleier på ca kr 5-7.000,-. For februar 2007 er utleien fra det største firma allerede i 94 uker på 13 enheter fordelt på Østfold og Akershus. I tillegg prøver vi et nederlandsk firma med to utleieenheter. Utmarksavdelingen er veldig fornøyd med resultatet. Vi er interessert i å komme i kontakt med grunneiere som kan tenke seg å prøve seg i prosjektet. Har du hus eller hytte som ligger bra til kan inntjening ved utleie knyttet opp mot fiske være meget bra. Gjeddefiske er spesielt attraktivt for utenlandske besøkende.
Les mer her

 

Fiskekartboka for Aurskog-Høland er i salg.

Nå er fiskekartboka klar. Her finner du informasjon over alle fiskevann i kortområdet med informasjon om fiskebestand, mengde, atkomst til vannet og tilgjengelighet forøvrig. Kart og tabeller. Mange fisketips. Boka koster kr. 150,- og vil kunne kjøpes i bokhandelen, kortutsalgene våre og på servicekontoret i kommunen.

Boka kan også bestilles på nett. Send en E-Post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  samtidig som du innbetaler kr 150) til bank konto nr. 1280 60 28787

Aurskog-Høland fiskeadministrasjon, Postboks 30 - 1961 Løken

NB! Boka blir ikke ekspedert før den er betalt.
Husk ditt navn og adresse på giro eller nettbank når du betaler.


Her kan du finne en oversikt over de vann det settes ut fisk i. Listen er ikke uttømmende. Den finnes her.

AHFA har innført nye regler for fiske i noen vann. Langtjern, Midtre Høltjern og Øvre Høltjern, alle tilhørende Bjørkelangen JFF, har alle blitt fluefiskevann. Det er slått opp regler for fiske ved vannene.

NB! Husk kun tre ørret pr. stang pr. døgn. Resten skal settes pent tilbake i vannet.

FLUEFISKE VANNENE ER FORBEHOLD FLUEFISKE ENTUSIASTENE, DERFOR SKAL DET IKKE ISFISKES HER.

 

Languages